30 June 2012

TOP REFERRAL 30/6

Photobucket

Hari ni Nisa nak tunjuk printscreen TOP REFERRAL pada tarikh 30/6.Jom kita tengok..

Tekan gambar supaya gemuk !

Tahniah kepada peserta yang berada di kedudukan TOP REFERRAL.Semoga anda berjaya memperoleh kemenangan.Kepada peserta lain,ada banyak masa lagi.Cepat,kalau anda inginkan MASCARA.Tekan sini untuk join..

Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool II

Photobucket

"Segmen Bloglist Julai by Ieka Farhana"

Photobucket


Tag :
Awak & Anda yg membaca

Kara !!

Photobucket

Tajuk apa pula hari ini?Kara??
Hehe,KARA bermakna kumpulan Korea.Nisa kan K-POP fanatics.


Comel kan.Sekarang Nisa nak tunjuk lagu yang Nisa paling suka antarabangsa.


Hope korang suka lagu atas tu juga..

29 June 2012

Tahniah.Anda followers Nisa yang ke-300

Photobucket

Yuhuu,yahaa,yohoo.
Gila apa Nisa ni.Nisa gembira tahap dapat gaji bonus bulan ini.Nisa dah bekerja?Mana adalah.Nisa gembira sebab dah ada 300+ followers.Alhamdullilah.Ini semua jasa budi baik akak Nabila Medan hiaskan blog Nisa ni.Tepuk tangan untuk kak Nabila Medan.Makin lama,makin ramai juga followers Nisa.Ini juga atas hasil usaa kerajinan Nisa sendiri,*ayat berbelit-belit pula* join segmen itu dan ini.Kesian juga kepada tangan manis Nisa ni.Dikerah mengusung mouse,dipaksa menekan keyboard.Haiyaa,tak penat pon. haha.Okay,jangan melalut ke mana-mana.Jom kita tengok siapa yang bertuah itu.




Tak nampak lagi,pergi buat carmin mata.Pastikan power korang 500++

Tahniah kepada :
Aynora Nur

Link blog :

Printscreen :


Terima kasih kepada Aynora Nur kerana sudi follow Nisa.Nisa follow balik..




Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera

Photobucket


Tag :

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

Photobucket


Apakah Blog pilihan korang?
Blog pilihan Nisa ialah www.lyssasecret.com/

26 June 2012

25 June 2012

Segmen : You Are Awesome Blog By Hana & Afifah

Photobucket

http://3.bp.blogspot.com/-PSuab2Smm1I/T-W9V1QAIVI/AAAAAAAAAhs/T3lEjJ6kdBU/s1600/banner+segmen.png

Tag :
A.N.D.A

Miss Jijie 1st Giveaway !!

Photobucket



Follwers yang ke-berapa ? : 287

Tag : 

Tukarkan blog dengan baju baru.Yay !

Photobucket

*Jap,Nisa tak habis senyum lagi.

Ok,dah habis pun senyuman iklas Nisa.Tukarkan blog baju baru?Blog pun ada baju ke? hehe,nampak perbezaan tak?Tak nampak?!?Pergi buat cermin mata.Pastikan power cermin mata korang 400 kiri kanan.Kos korang tanggung sendiri. hehe.Nisa happy go lucky sebab ada Kakak tu tolong sarungkan blog baju.Comel tak bajunya?Jom kita tengok baju blog ni betul-betul.Yelah,takut ada jahitan yang tak kemas ke,apa ke kan.Jom re-check.

Header
Header nie bersambung dengan post punya body.Siap ada gambar giraffe yang comel lagi tau.Korang ado?
Banner
Alhamdullilah,sekarang ni Nisa dah ada banner.Banner yang terlalulah superb.

Body blog

Comel tak?Cun + Comel + Superb.Nisa perasan sekejap.
Sekarang nie,Nisa nak mengumumkan pemenang kakak yang tolong manyarungkan blog Nisa baju yang superb.Mempersembahkan,Kakak N..... .


Tahniah,tahniah. hehe.Sekarang korang dah puas hati?Korang nak tak Kakak Nabila Medan sarungkan blog korang baju yang baru?Entah-entah baju korang dah lusuh ke,korang message ja dekat Kakak Nabila Medan.

Facebook Nabila Medan --> https://www.facebook.com/NabilaMedan
Blog Nabila Medan --> http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
Fanpage Nabila Medan --> https://www.facebook.com/pages/NabilaMedan-Punye-blogspot/143633932407567

Oklah,disebabkan Nisa dah puas 400 %,dengan ini Nisa mengishtiharkan pembukaan kafe kopi perubahan blog Nisa yang berwajah baru.Semoga anda semua terhibur ya~

Bubai ~

Tutorial : How to put cursor in blog

Photobucket

Template Designer

1. Design > Add a gadget > HTML/Javascript
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(URL CURSOR), progress;}</style>
2. Save

Blogskin

1. Search code
body{
2.Copy code bawah ni dan pastekan di bawah code body{
cursor: url(URL CURSOR), auto;
3. Save

Nota Tuto :
RED : url cursor yang korang nak letak

'Birthday Giveaway'

Photobucket


Nisa suka akan Bellaluna Boutique kerana Bellaluna Boutique menjual pelbagai jenis pakaian dll yang digilai remaja-remaja zaman sekarang.Nisa juga pernah teringin membeli secara online,dan ternampak butik superb ni.So,sekarang ni Nisa tengah kumpul duit untk beli dress.

Tagging :
You

Segmen : Bloglist Zanairin Bulan Julai

Photobucket

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan