21 October 2012

"Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!".


Tag :
superbcuties.blogspot.com
nobodyperfect.blogspot.com

Target : 850

" Jom Blogwalking Sampai Pengsan "


Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com


-Ce citer sikit pengalaman manis/masam korang dalam dunia Blogging-
Pengalaman manis or masam ? Actually , banyak pengalaman yang Nisa dapat dari berblogging ni . First , Nisa start dengan yang masam punya dulu . Pernah suatu masa dulu , Nisa anjurkan segmen . Saja suka-suka . Hadiah untuk Top Referral ialah topup RM10 bagi semua rangkaian , disponsor sendiri oleh Nisa*amboii,citer sakan nampak . Ada seorang peserta nie dia tulis ayat lebih kurang macam ni .
" Woi , segmen dah lama habis . Tapi , mana senarai pemenangnya . Ko jangan tipu ek . Aku report polis "
Lebih kurang ayat di atas . Dia post dekat Cbox lamaaaa Nisa . Padahal , masa tu , Nisa dah lama post senarai pemenang & pemenangnya pon dah terima hadiah . Nisa balaslah balik . 
" Maaf , Nisa dah lama post pasal senarai pemenang tu . Pemenang tu pun dah dapat hadiah . Mungkin awak tersalah pandang kot "
Nisa balas dengan ayat yang mempunyai maruah . Pastu , keesokannya , orang tersebut balas macam ni .
" Napa ko tak inform dekat aku ! "
Siap ada tanda seru lagi . Ayat yang tu , Nisa ingat giler . "Orang" tersebut bukannya nak meminta maaf ke apa . Terus maki-maki . Sebab tulah , Nisa tukar Cbox baru . 
Pengalaman manisnya pulakk , Nisa terima hadiah dari GA serta contest & segmen tertentu . Ada jugak bloggers yang baik hati bagi kad raya dekat Nisa . Terharu Nisa . Masih simpan lagi dalam sampul surat . Sayang nak buang . Terima kasih yaa ~


"Segmen: nak exchange banner dengan saya tak?"

Segmen 3rd : Blog Paling AWESOME .


Tag :
superbcuties.blogspot.com

Freebies : Top Button

http://3.bp.blogspot.com/--w43OA2qTqU/T1C-wRTAlNI/AAAAAAAADzA/uHV4XYeNlHk/s1600/freebies+dream+high+black.png

http://3.bp.blogspot.com/-9J2Li8woGRU/T1C-xPyEozI/AAAAAAAADzE/14mTgpn_4lA/s1600/freebies+dream+high+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-uQeIWrgNjv8/T1C-x03I53I/AAAAAAAADzM/FPirKUiLJTc/s1600/freebies+dream+high+green.png

http://4.bp.blogspot.com/-Ci75vXpbuzk/T1C-y4prmSI/AAAAAAAADzY/RgOHBHzTI30/s1600/freebies+dream+high+orange.png

http://1.bp.blogspot.com/-P-RPWF1ziBA/T1C-z7g5uTI/AAAAAAAADzc/3VMMxhhz9ZE/s1600/freebies+dream+high+pink.png

http://1.bp.blogspot.com/-VFMQf6tWpK8/T1C-01eebNI/AAAAAAAADzo/GvIKdj3zcy4/s1600/freebies+dream+high+purple.png

http://1.bp.blogspot.com/-U5CwM0PotFQ/T1C-2xwlrNI/AAAAAAAADzw/rDNHtK9vkx8/s1600/freebies+dream+high+white.png

http://2.bp.blogspot.com/-D5H44Ah2MHI/T1C-38LxdQI/AAAAAAAADz4/yGkUUq24hGs/s1600/freebies+dream+high+yellow.png

Freebies : Header "Bunny World"




Direka khas oleh Nisa . Komen sebelum ambil !

SEGMEN:FOLLOW..FOLLOW..FOLLOW..BY NURULFHMT..


Tag :
You !
 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan