21 October 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com


-Ce citer sikit pengalaman manis/masam korang dalam dunia Blogging-
Pengalaman manis or masam ? Actually , banyak pengalaman yang Nisa dapat dari berblogging ni . First , Nisa start dengan yang masam punya dulu . Pernah suatu masa dulu , Nisa anjurkan segmen . Saja suka-suka . Hadiah untuk Top Referral ialah topup RM10 bagi semua rangkaian , disponsor sendiri oleh Nisa*amboii,citer sakan nampak . Ada seorang peserta nie dia tulis ayat lebih kurang macam ni .
" Woi , segmen dah lama habis . Tapi , mana senarai pemenangnya . Ko jangan tipu ek . Aku report polis "
Lebih kurang ayat di atas . Dia post dekat Cbox lamaaaa Nisa . Padahal , masa tu , Nisa dah lama post senarai pemenang & pemenangnya pon dah terima hadiah . Nisa balaslah balik . 
" Maaf , Nisa dah lama post pasal senarai pemenang tu . Pemenang tu pun dah dapat hadiah . Mungkin awak tersalah pandang kot "
Nisa balas dengan ayat yang mempunyai maruah . Pastu , keesokannya , orang tersebut balas macam ni .
" Napa ko tak inform dekat aku ! "
Siap ada tanda seru lagi . Ayat yang tu , Nisa ingat giler . "Orang" tersebut bukannya nak meminta maaf ke apa . Terus maki-maki . Sebab tulah , Nisa tukar Cbox baru . 
Pengalaman manisnya pulakk , Nisa terima hadiah dari GA serta contest & segmen tertentu . Ada jugak bloggers yang baik hati bagi kad raya dekat Nisa . Terharu Nisa . Masih simpan lagi dalam sampul surat . Sayang nak buang . Terima kasih yaa ~


3 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1080 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Jom join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Syah said...

hai,jom join dua GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan