14 September 2012

"Giveaway : Saya Nak Hadiah Free by Nisa & Syakirah"

Photobucket

! TAMAT !

! STICKY POST !
DISEBABKAN SIMPLE CONTEST KAMI TIDAK MENDAPAT SAMBUTAN,KAMI INGIN MENUKAR KE SEBUAH GIVEAWAY YANG BARU.PESERTA YANG LAMA MASIH BOLEH DITERIMA DAN AKAN DITAMBAH 10 MARKAH.

Pengumuman,disebabkan simple contest yang lama tidak mendpat sambutan,Nisa dan juga partner Nisa akan menukar Simple Contest menjadi ke Giveaway.Peserta yang lama masih boleh menyertai dan akan ditambah markah sebanyak 10 markah.Nisa dan juga partner Nisa,Kak Syakirah berharap agar sambutan giveaway yang baru ini akan mendapat sambutan ynag lebih baik dari yang dulu.Nisa dan Kak Syakirah ingin mengucapkan terima kasih kepada peserta yang lama kerana sanggup menyertai simple contest yang dianjurkan.Terima kasih sekali lagi.Tanpa berlengah lagi,Nisa dan Kak Syakirah akan mempersembahkan Giveaway yang bertajuk ... 



Setiap contest mesti ada peraturannya yang tersendiri.Jom kita tengok peraturan-peraturannya..

~Peraturan-Peraturan~
  • Mempunyai alamat di MALAYSIA.
  • PEREMPUAN dan LELAKI sahaja dibenarkan menyertai
  • Mempunyai BLOG
~Syarat-Syarat ~

~Cara Penyertaan~
  • Tajuk entry ialah "Giveaway : Saya Nak Hadiah Free by Nisa & Syakirah".Lain dari yang lain,penyertaan dikira batal
  • Copy banner diatas dan pastekan ke dalam entry korang sertakan backlink kan banner tersebut
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger & pastikan mereka tahu
  • Ada hadiah untuk TOP REFERRAL,jadi jangan lupa ajak semua kawan-kawan anda.Promote sehabis mungkin

Pastikan yang korang ikut syarat-syarat yang diberikan or unless Nisa@Syakirah batalkan penyertaan korang.Nisa akan buat contest ni untuk 2 bulan,insyallah.Jadi,jom ajak kengkawan korang yek..

DATELINE : 6/6/2012 - 14/9/2012
PENGUMUMAN PEMENANG :  16/9/2012

Sila jenguk-jenguk ke sini kerana mungkin ada penambahan sponsor..

Update :
-> Top Referral 30/6
-> Top Referral 7/7
- > Top Referral 14/7
- > Top Referral 21/7
- > Top Referral 28/7
-> TOP REFERRAL 26/8

60 comments:

Iza Zaty said...

JOIN !

http://iza-zaty.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

kekapas berceloteh said...

JOIN :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

cik kiera said...

salam , kiera join yea ,

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

FaraH FaRzAnA said...

sy join GA nh ! dateline bfdy sy ^_^
http://farahfarzanaroslan.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Initaf Shukri said...

Fatini peserta lama

http://starbucks-fat.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

ainulhayatnajidah@yahoo.com said...

http://ainulz.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

AkmaDanira said...

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Esyah Amirah said...

Esyah Join Yeaa !

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nka-hadiah-free-by-nisa.html

cik kiera said...

@cik kiera

salam , nissa / sorry kirera salah antar link . heee , nhe link kiera yea . joined :)

http://iralone09.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Sha A Zatul said...
This comment has been removed by the author.
Sha A Zatul said...

hy..shazatul JOIN
http://diaryonlineaje.blogspot.com/p/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Rochellez said...

http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

ƒΔɌɌΔΔ ϺΔШΔΠ said...

join laa :)

http://feeraakira.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-bynisa.html

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

:)

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/klik-banner-misschooclate.html

Ain Hanani said...

Join! Hope bertuahh :)

http://ainhananipinky.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

wan fathin amirah said...

http://mieyra-secret.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

SLUMBER SAGUN said...

join

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

missmashimaaru said...

http://missmashimaaru.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Nurul Ezatee Roslee said...

http://nurulezateeob.blogspot.sg/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

SUFIANA1992 said...

join

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/06/saya-nak-header-free-by-nisa-syakirah.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

joined :)

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Awesomeness said...

joined:p

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

CikMieyra said...

join . :)

http://onedoublenineeight.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Yaya Hatsumi said...

Join! :)

- http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

aze alia said...

Lah baru nak join contest hari tu. Siap bookmark lagi. Takpe aze bakal join :D

Nur Najwa said...

http://superbcuties.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

aze alia said...

Aze join giveaway ni okay? Wink wink ;)

http://thisismystorylah.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

EyaaSarahh said...

Saya joined :)) InsyaAllah menang :))

http://misspolkadotstory.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Miera_Ho said...

http://missfussy.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
Join . Doakn sy

fatini_irdina said...

saya join sama!!
http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Aynahusna said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

aniszambri said...

saya join :D

http://anizzambri.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

SUFIANA1992 said...

dah join cuma nk ltk link blog baru sahaja

http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/06/saya-nak-header-free-by-nisa-syakirah_30.html

Anis Amila said...

join , :D

http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

ummi_norseha said...

salam join..:)
http://twin811.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Fatin Nabila said...

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

♥ Anis said...

join k :)
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Munirah Ezzaty said...

http://mun-rah.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

fiqah hamed said...

Bismillahirahmanirrahim.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Hanis Syazana said...

JOIN !

http://rightnot.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Wawa Ashihara said...

JOIN GA kamuu ! :)

http://ashirashida.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Nurin Farhana said...

I'm join ! Harap-II menang , Amin .

http://storyofleft-handedgirl.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

DakVanila said...

saya join :D hope ade rezeki
http://dakvanila.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Yumida said...

JOIN:

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Amira Zainal said...

Assalamualaikum :D
joined !
http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

cik fafa said...

CIKFAFA JOUN..

http://fafazukri.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

\\ Izzah // said...

http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

: froggie talk : said...

join join :)

http://froggietalk.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

BlogHafizRahman said...

godd luck with the giveaway..strategi yang baik untuk naik sebagai blogger yang dikenali =)

⇨kiera zainal said...

join :D

http://itsmesyakieraa.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Farhah Nurhanis said...

join http://xoxo2905.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Ezzati said...

http://happiestgirlzezzaty.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Nur Izzati said...

http://myblog-izzati.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Ainin Suffiah said...

join ~~

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Jaja Sutera said...


Jaja nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..
click sini..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

Farisha Idayu said...

Join !

http://cyahok.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Nisa Greennnpanda said...

joined.. ^_^

Blogger ID: Nisa Greennnpanda
FB ID: Karen Nisa
Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Syaa Yuslani said...

saya join :)

http://ceritaceritasyaa.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan