02 June 2012

Promote blog anda secara PERCUMA

Photobucket

Hye you alls.
Sekarang ni anda-anda yang melawat blog Nisa akan dapat promote blog secara percuma!Takpayah nak credit-credit macam sesetengah blog.Jadi,bila korang melawat tanah Nisa ni,korang boleh jugak promote blog korang.Ini akan memudahkan korang.Kadang-kala Nisa tak nampak link korang kalu korang komen dekat cbox.com Nisa.So,Nisa nak korang promote blog korang.


Nampak tak anak panah hitam tu?Hah,kat situlah korang wajib promote blog korang.Nampak tak perkattaan WAJIB?Bila korang terjah je blog ciut-miut Nisa ni,korang wajib promote blog dan Nisa pulak sunat follow blog korang.Ngerti?

3 comments:

Anonymous said...

Done!

KHAIRUNNISA said...

Okay :)

Cik Rindiani said...

camane nak join iklan. pleasee promote blog cikrindiani.blogspot.com :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan