11 July 2012

Words Review *part 1

Photobucket

Haluuuuuuuuuuuuuuuuu.Amboi,panjangnya.Berapa harakat?Okay,back to the point.
Nampak tajuk?Bagus.Pelik?Tak bagus.
Kalau korang perasan,orang selalu akan buat 'Blog Review' tetapi Nisa buat 'Words Review'.Nisa tak tahu,mungkin bloggers laen dah pernah buat tapi,Nisa nak buat.Okay,Nisa buat 'Words Review' dekat cbox.Ayat yang mana paling mantap + menambat hati + cool = akan Nisa follow.Senang & mudah.Jadi,Nisa dah ada seorang abang blogger yang telah mengikuti syarat di atas.Nak tengok beliau kata apa?Jom kita zoom in..


Nampak?Cool kan ayat abang tuh.Sekarang,Nisa nak memenuhi janji Nisa iaitu Nisa akan follow blog abang tu.Apa-apa pun,Nisa nak mengucapkan tahniah kepada abang blogger...

Bubai ~

3 comments:

Mk Syahir said...

erkkk..tak expect pon n xtau pon adik ade buat benda alah nih..saje rajin nak BW..hehehe

niway thanks a lot ya..komen kat cbox pon dapat appreciation =)

Zul De Alexis said...

giler jeles gua...meuklai hari nie gua nak rajin2 basuh motor ayah gua dengan harapan dpt duit seringit

KHAIRUNNISA said...

@Mk SyahirMestilah kena bagi penghargaan...

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan