26 August 2012

Alhamdullilah,Nisa dah ada 500 followers..

Assalamualaikum ~

Baca tajuk pun dah tahu isi kandungan nya kan.Alhgamdullilah,syukur kepada Tuhan,sekarang ni Nisa dah ada 500 followers.Nisa minta mmaf kepada followers ke-500 Nisa sebab lambat post entry.Ini disebabkan Nisa berada di kampung selama seminggu.Tanpa melengah-lengahkan masa,jom kita kenali followers ke-500 Nisa...


De' Aisyah

2 comments:

Waalid5035 ™ said...

wahh..tahniah...!

teruskan berblogging...^_^

BALQIS HARYANI said...

Assalamualaikum .

Saya dengan kawan saya plan nak buat GA tapi GA tu tak rasmi lagi . Kitorang tengah cari sponsor untuk GA tu . Title nya " Giveaway Hari Raya By Balqis ANd Farisya " . Kalau ada siapa-2 nak sponsor . Boleh add saya and bincang kat chat . Makasih !
Ataupun ke blog saya http://balqisharyani.blogspot.com/

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan