15 October 2014

"SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa DISINI. *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

16 comments:

sha dhira said...

good luck.. shad singgah blog sponsor, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html

radin siti aisyah said...

hai dari segmen yang sama :D

http://ummiammararif.blogspot.com/

wawaabdhadi said...

Assalamualaikum yana, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

Bimbingan Belajar29 said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah
Ade singgah...
Semoga berjaya

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Flawless Sakura said...

Selamat bersegmen ! :)
Datang dari segmen yang sama.
Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

azifah yazid said...

dari segmen sama

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

MNH SASTERA MELAYU said...

cantiknya blog awak...

salam singgah dari segmen yang sama.

nunu said...

assalamualaikum...saya daripada segmen yang sama^^ done follow.comeii lah blog.singgahlah blog saya jugak ye! ;)

http://nununonsense98.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

nur as said...

Singgah dari segmen yg sama.
Dah follow :)
Selamat menaikkan followers!

Cahaya Alam Maya

Liza AZW said...

Hai, dtg dr segmen yg sama. Dah follow!Good luck ya selamat bersegmen!
http://jungundberuehmt.blogspot.com/

Cik Deeba said...

Hai.. saya singgah dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye :)

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan