05 December 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen dear..

Flawless Sakura said...

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Farha Kimah said...

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Syaza Syafeeqah said...

jalan2 dari segmen yang sama. ;)

Miqha Azmi said...

salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
done follow #1897 and klik nuffnang :))

Nur Syuhaidah said...

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

Anmas Healthcare said...

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah said...

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

ainloly said...

Assalam,

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

cik belbel said...

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Papaglamz said...

Papaglamz singgah dan follow blig ni. Dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Jom terjah dan follow Papaglamz

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Terjah entri ni jugakzzz

http://www.papaglamz.com/2014/12/ingat-5-perkara-sebelum-5-perkara.html?m=1

Terima kasih..

Papaglamz said...

Papaglamz singgah dan follow blig ni. Dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Jom terjah dan follow Papaglamz

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Terjah entri ni jugakzzz

http://www.papaglamz.com/2014/12/ingat-5-perkara-sebelum-5-perkara.html?m=1

Terima kasih..

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan