27 September 2012

1# Edit blog secara Percumaa

Photobucket
Pada entry yang lepas,Nisa ada kata yang Nisa bosan & nak edit blog orang.Ada seorang akak yang minta Nisa editkan.Alhamdullilah,dalam 2 hari Nisa sempatkan blognya.Setakat ini,akak tu masih berpuas hati.Tema blog yang dia minta ialah hijau+pink.Tapi banyak kepada pink lah.Jom kita usha-usha blognya.
Header ini Nisa buat special untk Akak Sue sebab dia peserta pertama yang minta Nisa editkan blognya.Nampak tak doodle sebelah tu?Nisa cadangkan dekat Kak Sue sebab Nisa buat macam doodle tu tengah join sesuatu.Tulisan Nisa letak effect black+white.Nisa edit header guna Photoscape,since Nisa tak ada Photoshop.Header tersebut tranparent.Nisa dah reti buat header bersambung,so kalau korang nak header bersambung dekat blog korang,korang just inform Nisa.
Nisa adalah tukar sikit-sikit.Seperti,background,scrollbar,Sidebar tittle,etc.Apa pendapat korang?Ada yang tak sedap mata memandang?Kalau ada,inform Nisa ekk.Yelahh,Nisa kan masih budak yang berumur 12 tahun.Mana tahu,semua ni.Tolong ekk.
Banner Nisa buat simple gif.Buruk kan.Tapi,akak tu kata dia suka.Legalah sikit Nisa.Nisa pun buat kotak code untuk Akak Sue memandangkan Nisa dah buat bannernya kan.So,jangan lupa copy code tersebut dan letakkan kat blog korang ok.
Nisa masih lagi menerima tempahan edit blog secara percuma.Just,PM Nisa.Siapa cepat,dia dapat.Tujuan Nisa buat free adalah,satu Nisa tak reti sangat edit blog.Kalau Nisa dah pakar sikit nanti,baru Nisa buat tempahan edit blog berbayar.Jadi,masih ada masa,Nisa buat free dulu.Nisa juga akan review blog korang.Just PM Nisa ekk..
Anneong ~

Link blog beliau :- http://cintasuriya.blogspot.com/

9 comments:

Yana Aina said...

cantik .. hari nie bosan lg tak? boleh edit blog yana pulak.. heheh

✿ Cikk Myra ✿ said...

wahhh..nk..nk..

Sue PeLik said...

huhuhuhuhu alhamdulillah!!! tengssss nisa. tengsss senangt tau. akak memang puas haty! akak suka. trima kasih banyak2 tau nisa yer..huhuhuhu.
tak rugi suh nisa edit kan. y?? huhuhu senang bekerja dgn nisa!! :)request jer paper pun. huhuhu. tengs!!! againnn :))

priyadarshini said...

Kalau nak banner free boleh??

OFFICIΔL ECΔH said...

Salam..Err...Nisa,boleh tolong editkan tempat comment tak (in Pink Colour) ?? Dah beberapa bulan edit tempat comment , still tak berhasil , mcm2 tutorial dah guna but still tak jadi...Kalau tak boleh,tak ape..Just asking..Hehehehe... Kalau boleh inform kat chatbox http://aisygossip.blogspot.com/ ea?? ..TQ

Nur Husna said...

Nisa.. boleh tlng editkan blog saya?? edit sumer skali bgi nmpk cute ckit.. sya takr retilarh.. bab edit mengedit blog nih.. bleyh tlng?? klau bleyh, inform kat blog saya yea.. http://ana-myhusna-life.blogspot.com thanks..

nadiatulaqilah razak malek said...

salam,,nisa boleh tlong editkn blog saya x???...

nadiatulaqilah razak malek said...

salam,,nisa,,masih bukak tempahan free ke??,,boleh tlong editkn blog sy x??heheehe..

KHAIRUNNISA said...

Boleh. Contact Nisa dekat fb

http://www.facebook.com/khairun.hassan

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan