26 September 2012

Tempahan Edit Blog Secara Percumaa

Photobucket

Hah,dah lama Nisa tak update post.Yang updatenya hanya tutorial dan juga freebies.Tetapi,kali ini baru idea keluar iaitu edit blog orang secara percuma.Maknanya tanpa bayaran walau sesen pon.Nisa bosan sebenarnya,lagipun Nisa dah habis UPSR.So,mak and ayah Nisa kata tak payah pergi sekolah pun takpe.Jadi,disebabkan Nisa duduk di rumah dan berasa bosan,Nisa bercadang untuk edit blog orang ketikan in mood nie.
Jadi,ada tak sesiapa yang nak Nisa editkan blognya.Ada satu syarat,syaratnya,blog yang hendak diedit haruslah sudah bikin rangka blognya.Contoh,Nisa ambil tempahan blog yang dah siap.Tak payah nak 'Create Blog' bagaii.Kalau yang tak ada blog,tapi nak jugak,itu lain ceritalah.Kalau nak kan editan blog secara percuma,rangka blognya mesti sudah bikin yaa.
Nisa mengambil peserta yang terpantas sahaja.Dalam 2 atau 3 orang.Kalau ada mood yang betul-betul punya mood,Nisa ambil sampai 5 ke 7 orang ok.Lepas sahaja blog korang diedit,Nisa akan review blog korang selepas seminggu.Ini untuk suka-suki Nisa.So,interested?
Komen di kotak komen atau pun fanpage Nisa okk.2-3 yang terpantas sahaja.
Good Luckie !

20 comments:

Sue PeLik said...

nisa saya nak!!! http://cintasuriya.blogspot.com/ tengok laaaa boleh ke tak edit nyaaa :) apa2 pun terima kaseh kalau boleh!!! :)

McNa said...

klu review saje ok gak

KHAIRUNNISA said...

@McNaKlu macam itu,Nisa review blog akak ekk..

KHAIRUNNISA said...

@Sue PeLikBolehh bolehh

Chenta Eyfa Latieyfa said...

aiii dik nisa..nak review blog sis leh jek..meh2 dtg

KHAIRUNNISA said...

@Chenta Eyfa LatieyfaOk kak.

syaz syasha wanie said...

Adik ! Kakak nak adik tolong edit kan . http://bilasigadismengomel.blogspot.com/

KHAIRUNNISA said...

@syaz syasha wanieBolehh kak.PM Nisa kat fanpage okk

Carl Lesmana said...

nak2 :) http://sayaabel.blogspot.com/

KHAIRUNNISA said...

@Carl LesmanaPM Nisa ekk

Salina said...

nak jugak. Boleh ke? Macam dah ramai jehh yang request?

KHAIRUNNISA said...

@SalinaTak delah . PM Nisa yee

syaz syasha wanie said...

okay dik :)

vhan_ieyla said...

nak jgk !! :D

http://nostra-fabula.blogspot.com/

Nor Quraishia said...

saya nak buat contest. kalau awak tak keberatan blog la sponsor mcm edit blog nie. boleh tambah followers :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/09/mencari-sponsor.html

Izzah Norlizah said...

msh bka ka dik???law msh,akk nk la^^.bru prsn td entry ne

http://Izzah-Norlizah.blogspot.com/

Farez Shah said...

saya nak jugak boleh tak?
please!!!
nie blog saya farezshahevil.blogspot.com

Akhelaken said...

adakah tuan puteri sudi untuk mengedit blog hamba? Kalau sudi katakan sudi :D

AnnoyingAin said...

tolong lah saya , pleaseeee . merayu gile2 nieee

Nur Hanis said...

Assalamualaikum..nk tnya skarang ni ade lagi tak??

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan