26 September 2012

Pemenang "Giveaway : Saya Nak Hadiah Free by Nisa & Syakirah"

Photobucket

Hehehe,inilah masanya.Nisa & Partner Nisa yang paling best,Kak Syakirah dah oilih pemenang untuk Giveaway kami.Nisa & Kak Syakirah nak mengucapkan tahniah kepada peserta yang join.Terima-kasih banyak-banyak.Nisa & Kak Syakirah dah berbincang dan kami tak akan menggunakan khidmat TOP REFERRAL.Tetapi kami menggunakan khidmat kekemasan & kecantikan blog & juga khidmat RANDOM.Jom kita tengok pemenang-pemenangnya.

B : Peserta yang belum menghantar details
R : Peserta yang sudah menghantar details

SAGUHATI
-10 saguhati seterusnya akan mendapat RM 10 voucher lens by Dazzling Lens-
 http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://froggietalk.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/simple-contest-by-nisa-and-syakirah.html
http://iza-zaty.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://ainhananipinky.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://storyofleft-handedgirl.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
-3 seterusnya pula akan mendapat header dari Faranatasya Razzali-
http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html
http://happiestgirlzezzaty.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Kesepuluh
-Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple-
http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Kesembilan
-Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple-
http://diaryonlineaje.blogspot.com/p/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Kelapan
Edit blog picture window by Kinara Kitara
Header and cursor by ATikah
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
Header animation by Hanis Syazana
5% voucher discount by Pink Lemon Closet

http://anizzambri.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Ketujuh
Edit blog picture window by Kinara Kitara
Header dan cursor by Atikah
Dibloglistkan by Khairunnisa Hassan
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
Cursor nama by Rochelle
http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Keenam
Tudung Express by Tudung Lovely Strawberry Collection
Edit blog washed denim by Nur Syakirah
Dibloglistkan by Khairunnisa Hassan
Header animation by Hanis Syazana
Cursor nama by Rochelle
http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Kelima
Tudung Express by Tudung Lovely Strawberry Collection .
Edit blog washed denim by Nur Syakirah *update
Dibloglistkan by Khairunnisa Hassan
RM 15 voucher by Fash Burnout
Header animation by Hanis Syazana
http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Keempat
Mystery Gift by Mizzs Ninie
Brooch by Hotz Mumma
Edit blog by NikNurFatin Nik Hassan
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
Dibloglistkan by Khairunnisa Hassan
http://mun-rah.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Ketiga
Mystery Gift by Mizzs Ninie
Brroch by Hotz Mumma
Edit blog by Hajar Tralala
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
Dibloglistkan by Khairunnisa Hassan
http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Tempat Kedua
2 helai inner cotton by Hailady's Page
Rm 15 voucher by Fash Burnout
Top up Rm 5 by Mohd Shafri
blog review by Miraa Hussin
5% voucher discount by Pink Lemon Closet
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/07/saya-nak-hadiah-free-dari-nisa-dan.html

Tempat Pertama
2 helai tudung bawal by khairunnisa hassan
Top up RM 10 by Handmade by Zliah
Mystery gift by Mizzs Ninie
blog review by Miraa Hussin
5% voucher discount by Pink Lemon Closet
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-by-nisa.html

Hadiah Utama
Mascara Maybeline by Perloved Smile
Blog direview by Miraa Hussin
Rm 15 voucher by Fash Burnout
Header gambar sendiri by Nabilah Black Purple
http://feeraakira.blogspot.com/2012/06/giveaway-saya-nak-hadiah-free-bynisa.html

Tahniah kepada pemenang.Yang tak menang tu,jangan risau ataupun menangis,mungkin rezeki korang buka di sini.Cuba lagi ya.Kepada pemenang,sila hantar details sebelum atau pada 26 September 2012.Lepas sahaja dari tarikh tu,Nisa dan Akak Syakirah akan tarikh balik hadiah korang.

Nama Anda :
Link Blog Anda :
Pemenang ke :
Hadiah yg di-Menangi :

Dan hantarkan ke :

Email Nisa : hassan_khairunnisa@yahoo.com
Email Syakirah : nur_irah42@yahoo.com

Terima Kasih Semuaa Yang Join ~

5 comments:

Nurin Farhana said...

Erhh , tumpang tnya . Sya Nurin , pemenang saguhati . Nak hantar detail dkt semua tuh kee ? atau satu je ?

KHAIRUNNISA said...

@Nurin FarhanaSalah satu .

Novelgurl said...

bestnya..thniah untk sume pemng !

KHAIRUNNISA said...

@NovelgurlHehehe , terima kasih

Nisa Greennnpanda said...

thanks Nisa & Syakirah coz anjurkn contest nie, hehe..
akak dh send dh details kat fb tau..

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan