24 September 2012

Blog Review #1

Photobucket

BUDΔK BLOGGER™
Tekan header untuk ke blog beliau

Nama beliau ialah Nur Syakirah binti Azhar.Dipanggil Iera.Mangsa PMR pada tahun 2013.She likes to blogging,editing,reading and termenung-ing.Hehehe.
Tu lah serba sedikit pasal Akak Syakirah kita ni.Tahun depan Kak Syakirah kita akan berjuang dengan peperiksaan tergempar iaitu SPM.So,do the best.Semoga akak berjaya mendapat keputusan yang cemerlang untuk SPM ni nanti,Insyallah.
Untuk blog Akak Syakirah ni pun tak banyak yang Nisa nak komen.Semuanya okay.Pepatah English kata,Perfect.Susunan widget kemas.Tak lah serabur kepala otak orang yang nak blogwalking.Font tulisannya pun sederhana,tak kecil & tak besar.Pemilihan background juga bersesuaian dengan keseluruhan body blog.Footer blog juga kemas.Nak dibandingkan,blog akak lebih cantik berbanding dengan blog Nisa.Terlalu jauh perbezaannya.Kadangkala,rasa jealous yang tahap melampau.
In just one year of blogging,she's got 500++ followers.Cool,right?Nisa pun setahun setengah baru lah dapat menikmati followers yang beratus-ratus tuhh.Itupun bukan banyak mana.Tapi,Akak Syakirah kita is incredible awesome.Give a big round of applause.Yeahh.
Nisa rasa kan,macam Nisa tak layak untuk review blog Akak Syakirah kerana beliau lebih berpengalaman dari Nisa sendiri.

P/S : Selalu lah jenguk blog akak ni.Pastu,jangan lupa follow yaa.
P/S II : Kalau nak blog anda di-review,contact Nisa ok.

2 comments:

Minah Sepet said...

okey nisa merepk :p hehe , thank you dear tapi followers akak lagi kurang jadi nisa lebih berpengalaman :)) next time nantikan review blog dia pulak eh . Thanks again

KHAIRUNNISA said...

@Minah SepetHehehehe,hope u like it.Ok,I'll wait 4 ur review.

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan