07 October 2012

Blog akan direnovate ~

Photobucket

Warning ! Warning !
Memang betul yang Nisa akan mengrenovate rumah blog tercinta nie . Cuma tak tahu jaa bila . Nisa ingat nak tukar pink cair + biru cair . Sweet tak ? Biru memang wajib sebab it's my fav.colour after all . Doodle Nisa ingat nak buat doodle , Marsmallow . Nisa nak minta bantuan korang sikit . Nisa nak minta korang kritik sikit pasal editan blog yang Nisa akan buat tak lama lagi . Ini supaya , kritikan korang mungkin boleh buat blog Nisa jadi comel . Cehh , ayat tak nak kalah . Nisa punya tema , Nisa nak buat kawaii . Herm , it's my first time , temanya kawaii . Help me yaa :)

2 comments:

Princess Syazliyana said...

hmm, mesti cantik nnty ! saya pun tgh renovate blog skang ..hehe ..tapi bukan saya .. saya tempah je XD

nis said...

waaa.. Sayangnya nak mengrenovate
Blog nisa yang comel ni :(

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan