22 October 2014

Giveaway? Siapa nak join?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.

Sebelum apa-apa Nisa nak mengucapkan Selamat Deepavali. Festive Mode: ON Hahahaha.... Selamat Deepavali juga dekat kawan-kawan Nisa yang memang suka 'mengeling' dengan Nisa. Hehee gurau gurau.

Okay dah lama Nisa tak buat giveaway, kan? Tiba-tiba Nisa teringin nak buat. Hadiah? Hadiah dah disediakan 'beforehand'. Giveaway ini Nisa buat khas untuk kpoppers tau muah. Hadiah ni semua Nisa beli dengan duit Nisa sendiri. Kiranya barang preloved lah ni . Tapi jangan risau barang tu punya condition tiptop.

Tapi, hadiah yang Nisa nak bagi ini tak adalah seberapa. So, kalau ada sesiapa nak sponsor untuk Nisa punya upcoming giveaway, bolehlah contact Nisa. Masa dan bila Nisa tak confirm lagi. Untuk yang nak sponsor, boleh contact Nisa di fanpage Nisa. Link ada dekat sebelah tauu :)

Hadiah Nisa akan update nanti ya.
xoxo  

8 comments:

Fara_nym (Farahanim) said...

tak ada rule ke kalau nak jadi sponser? macam....

-tak boleh sponser doodle ke
-tak hearder ke

selalunya orang nak cari sponsor ada rule tersendiri~

aiman liyana samat said...

Saya nak join!

Khairunnisa Hassan said...

@Fara_nym (Farahanim) Tak ada rules. Nak sponsor apa apa pun boleh dear :D

Khairunnisa Hassan said...

@aiman liyana samat Hehee boleh boleh

♥ AE ♥ said...

Nak inbox kt mana ?

Khairunnisa Hassan said...

@♥ AE ♥Boeh pergi dekat Find Me. Nisa dah letak fp Nisa dekat situ :)

Cinta Muka Buku !! said...

Hai Nisa . Jemput singgah blog Nad dan baca entry terbaruu ~ and Nad nak sponser :)

Khairunnisa Hassan said...

@Cinta Muka Buku !!Nad nak sonsor apa? Nad boleh contact Nisa di fanpage Nisa. Ada dekat sidebar )

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan