21 October 2014

Siapa nak masuk bloglist Nisa?

Assalamualaikum dan salam sejahtera, (serta Salam 1Malaysia)

Kalau anda, anda, anda dan anda semua dah baca tajuk, mesti anda anda semua tahu post kali ni Nisa nak cakap pasal apa, right. Yes! Nisa nak tanya ada sesiapa tak nak blog'nya' dibloglistkan di blog Nisa? Yang itu sahaja nak tanya sebenarnya bwahahaha....

Bila Nisa 'melawat' blog orang lain, mesti blog mereka ada bloglist. Jealous I tau. Kita tak ada bloglist pun sebab tak ada siapa nak letak blog dia dekat bloglist kita. Hashtag forever alonelah ni. So, siapa nak letak blog dia dekat bloglist kita? *krik krik*

Kalau ada sesiapa berminat, cara dia senang gila. Sumpah tak tipu.

  1. Follow Nisa please hahahahaha. Nanti kita followback lah kay ;)
  2. Letak blog Nisa dekat bloglist korang. Why? Sebab Nisa pun nak blog Nisa dikenali orang lain. Peace.
  3. Jangan lupa letak link blog korang dekat comment <3
  4. Done!
Senang tak? Hahaha. So, Nisa akan letak blog korang dekat bloglist Nisa lepas korang follow dan letak blog Nisa dekat bloglist di blog korang. 

Okay, bye-bye! Jumpa lagi muah.
xoxo 

10 comments:

Fara_nym (Farahanim) said...

dah follow berkurun yang dulu. tak tau lah sama ada nisa dah follow back. ok! http://faranymboboiboy.blogspot.com

Barniyah Ammara said...

Alah~ Saya pun tiada bloglist (takut lambat loading! ><) Tapi nak juga masuk bloglist blog ni. Hah macam mana tu? :p

wawaabdhadi said...

http://wawaabdulhadi.blogspot.com/

wawa dah siap! ^^

eyqa yushaiza said...

yus dah follow blog comel ni hehe.. nanti yus letak blog nisa dekat bloglist yus ok.

http://smilingsafieqa.blogspot.com/

Amirah Raduan said...

http:///hijaugreen91.blogspot.com/

ida =) said...

tak de bloglist juga.

http://my-adam.blogspot.com/

Nursyafiqah Pka said...

Followed and you've been listed in my BL! ;)

here's mine : http://paigecaiden.blogspot.com/

najiah shaharain said...

ok.jom axchange.sy letak blog awak dlm bloglist.

ni blog sy..

www.jiakreatfietl.com/

Nursyafiqah Pka said...

thanks nisa :3

Khairunnisa Hassan said...

@Nursyafiqah Pka Welcome <3

 
Copyright© All Rights Reserved by Khairunnisa Hassan